به گزارش روابط عمومی فرمانداری حاجیآباد، علی خرم نسب فرماندار حاجیآباد در نشست شورای آرد و نان شهرستان در خصوص نحوه توزیع آرد روستایی گفت: توزیع آرد باید متناسب با ظرفیت و نیاز هر منطقه سهمیه در نظر گرفته شود ، سهمیه افرادی که مهاجرت و در این شهرستان ساکن می شوند باید از محل مبدا کسر و به این شهرستان اضافه شود تا کمبودی در توزیع آرد بوجود نیاید.
وی با تاکید بر نظارت در کیفیت پخت نان افزود: دوره آموزشی چند ساعته با حضور کارشناس از مرکز استان برای همه نانواهای شهرستان برگزار شود.
خرم نسب در ادامه به ساعت شروع به کار نانوایی ها اشاره و گفت:دستورالعملی مبنی بر زمان به عمل آوردی خمیر و ساعتهای پخت نان برای نانوایی ها تهیه و بازدید ها مطابق با آن در قبل ،حین و بعد از پخت نان انجام شود.
فرماندار حاجیآباد خاطرنشان کرد: ترازوی نانوایی ها باید در معرض دید مردم باشد به گونه ای که حجم و قیمت نان بر روی آن قابل مشاهده باشد.
نماینده عالی دولت در شهرستان یادآور شد: قیمت نان براساس پیشنهاد اتحادیه ها تعیین شده است و هرگونه اعتراضی در این خصوص باید توسط اتحادیه ها بررسی شود.
رییس شورای آرد و نان شهرستان ساعت پخت نانوایی ها طبق تابلو نصب شده باشد تا مردم بتوانند از خدمات آنها استفاده کنند و تعطیلی خودسرانه نانوایی ها قابل قبول نیست.
وی با اشاره به تخلف از سوی برخی نانوایی ها گفت: از نانوایی ها با انصاف در حوزه های مختلف بهداشتی،کیفیت،ساعت پخت و برخورد مناسب با مشتری تقدیر شود.
در این نشست در خصوص درخواست
محور راه اندازی نانوایی در روستاهای برغنی، میمند و شهدادی تصمیم گیری شد.